Kanë kaluar afërsisht 20 vjet që kur Britney Spears nisi karrierën e saj me këngën e famshme me veshje shkolle, në këngën “Baby one more time”

Por Britney Spears sot provon se ajo ende është seksi.

Dhe këtë e ka provuar me të gjitha mënyrat.