Këngëtarja shqiptare Era Istrefi arriti të ketë suksese të mëdha me këngën Bon Bon e cila u dëgjua e u klikua në të gjithë botën.

Kënga pati shumë covers dhe u bënë shumë versione të ndryshme të saj por ky që ka shpëndarë motra e Erës, këngëtarja e njohur Nora Istrefi na ka bërë që ta duam më shumë këngën e gjithashtu edhe atë që po e këndon.

Është vajza e Norës dhe Robertit, Renee ajo që ka interpretuar duke kërcyer Bon Bon-in me një mikrofon nga lojrat e saj në dorë ajo duket shumë e fokusuar në “përformancën” e saj dhe Nora nuk ka nguruar të shpëndajë këtë moment me fansat.

Duket se Renee do ti ngjajë familjes së saj që është e përbërë nga artistë të talentuar.