E quajtur Rusty Slammington, kjo është BMW-ja që bashkëjeton me ndryshkun.

E prezantuar në vitin 2010 nga pronari i saj Mike Burroughs, kjo BMW 535i u kthye sërish në vëmendje. Pas dy viteve, dhe pothuajse gjysmën e pjesëve të trupit të saj të ri-përdorura, kjo veturë u kthye në rrugë më e “vjetër” dhe më e fortë se kurrë.

Motori 3.7-litër nga E34 M5 prodhon 500 kf, transmeton Express. Arkitektura e motorit dhe fuqia janë identike me atë të M1. Sistemi i amortizimit është dizajnuar nga H&R i inspiruar nga F1. Benzina që përdorë është 110 oktan.