Kandidati i Lëvizjes BESA, Blerim Sejdiu nuk e di ende se çfarë kopetencash ka kryetari i komunës së Zhelinës. Ai ditë më parë në fshatin Sallarevë ju premtoi për hapjen e zyrë së vendit që është në kuadër të Ministrisë së Drejtësisë. “Sallarevës duhet ti kthehet zyra e vendit dhe do ti kthehet” është shprehur Sejdiu para banorëve të Sallarevës.

https://www.facebook.com/hikmet.emini/videos/1489470824424088/