Dhimbjet në nyje janë të shpeshta në mesin e personave të moshuar. Ato mund të jenë pasojë e inflamacioneve të ndryshme, të përcjella me skuqje, ulje të funksionit të nyjave, dhimbje dhe ndjeshmëri.

Disa të tjerë kanë simptoma më pak të shprehura si dhimbje e kokës, humbje të apetitit, nivel i ulët i energjisë dhe dhimbje në muskuj, transmeton KosovaPress.

Toksinat në trup janë zakonisht shkak i inflamacioneve. Disa bimë mund të ndihmojnë në largimin e toksinave nga trupi dhe nxitin punën e veshkave, sistemit të tretjes, ngritjes së qarkullimit të gjakut.

Këto janë bimët që ndihmojnë në reduktimin e dhimbjeve në nyje