Pas takimit me kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama, kryetari i Lëvizjes BESA, Billall Kasami i pyetur në lidhje me koalicionimet e mundshmet për rrethinë e dytë tha se sot do të zhvilloj një bisedë me kryetarin e Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela.
“Sot do të komunikoj edhe me kryetarin e Aleancës për Shqiptarët Ziadin Selën, që të fillojmë bisedimet dhe t’i konkretizojmë mundësitë e bashkëpunimit për balotazh që në të gjithë ato komuna ku ne shkojmë të mund të maksimizojmë rezultatin e zgjedhjeve”, deklaroi Kasami pas takimit me Ramën.