Këngëtarja Big Mama njihet për sarkazmin që e ka.

Ajo ka qenë ndër të ftuarat në dasmën e Labit, ditën kur ai nusen e mori me tren.

Ekipi i ‘Mirage’ ka qenë prezent në këtë ditë dhe nën një prononcim për emisionin, Big-u ka dhënë një përgjigje interesante në pyetjen se kur dhe si do ta bëj dasmën e saj.

Nga minuta 2:38 mund ta ndiqni përgjigjen qesharake të saj!/