Big Mama është njëra ndër vajzat e shoubizit, e cila cilësohet për karizmin e saj dhe për shumë aftësi që ka.

Ajo është shumë e angazhuar në muzikë dhe moderim.

E duket se ky angazhim i saj e ka bërë që këngëtarja në fjalë të takoj njerëz nga më të ndryshmit. Ku dhe të shoqërohet me ta.