Ka vetëm katër muaj që Beyonce ka lindur binjakët e saj Sir dhe Rumi dhe tashmë ajo ka kthyer trupin e saj të para lindjes.

Duke dalë për koncertin e saj të bamirësisë në Nju Jork, natën e së martës, 36 vjeqarja dukej e zjarrtë me një fustan të zbehtë jeshile.

Veshja e saj ia tregonte trupin mahnitës, femrës më të bukur në botë.