Kemi dëshmuar se dimë ta zhvillojmë Komunën e Sarajit. Ndryshimet dhe zhvillimi fillon me ne, sepse sot nuk e kemi problem. urën e Sarajit, nuk e kemi problem çerdhen, nuk kemi problem me rrugët e fshatrave dhe nuk e kemi më problem shkollën e mesme… ka thënë kandidati i BDI-së, Blerim Bexheti, i cili në debatin parazgjedhor në Click Plus.
Saraji, ka thënë Bexheti, do të ketë edhe Poliklinikën me dhjetëra të punësuar dhe do kemi edhe Shtëpinë e Kulturës.