Shefi i shtabit të BDI-së, Fatmir Besimi përmes konferencës për shtyp në selinë e BDI-së në Reçicë të Vogël tha se BDI mbetet partia më e madhe shqiptare, duke siguruar 100 mijë vota.

Kemi siguruar 100 mijë, BDI vazhdon të mbetet partia më e madhe shqiptare dhe se jemi mirënjohur ndaj të gjithë atyre që na kanë votuar”, theksoi Fatmiri Besimi./TetovaSot/