Pas muajit të mjaltit në Maldive dhe Dubai, Besi e Xhensila po bëjnë pushimet e dyta si çift i martuar.

Ka qenë Xhensila ajo që ka zbuluar me anë të postimeve të saj se çifti po pushojnë sërish, këtë herë në një vend më pranë Shqipërisë.

Dyshja e artistëve ndodhen në Kotorr të Malit të zi. Xhensila ka postuar një video ku çifti shihen të kapur për dore teksa po vizitojnë gjirin e
Kotorrit.