Duket se fitores së LDK-së, më së shumti i është gëzuar deputetja nga Peja, Besa Gaxherri. Ajo ka publikuar një foto bashkë me kryetarin e Pejës, Gazmend Muhaxheri dhe ka shpërndarë një porosi për kundërkandidatët.

“Me Lidhjen BesaBesë i kemi dhënë Gaz, i kemi shkel e i kemi bo petë për tokë!”, shkruan ajo në Facebook.