Këngëtarja e aktorja Selena Gomez, ka folur për herë të parë për transplantin e veshkës në një intervistë, e shoqëruar edhe nga dhuruesja e saj Francia Raisa.

Selena dhe Francia, kanë qenë të ftuara në emisonin e famshëm amerikan Today’s krahas nikoqires Savannah Guthruie, në një intervistë ku kanë rrëfyer opër këtë përvojë.

“Besoj erdha në nj pikë ku çështja ishte jetë a vdekje”, ka thënë Selena.

“Veshkët e mia ishin të mbaruara. Kjo ishte e tëra dhe unë s’doja që t’ia kërkoja asnjë njeriu të dhuronte një veshkë për mua, por Francia ishte vullnetare”, ka thënë Selena, raportojnë mediat ndërkombëtare.