Në Lampag, Tajlandë, është arrestuar një njeri i cili ka bërë seks me lopën e tij.

Atë e kanë zënë në akt bashkëfshatarët të cilët menjëherë e kanë thirrur policinë. Gjithashtu edhe policia e zunë në akt dhe e arrestuan atë për brutalitet, raporton dailymail, transmeton lajmi.net

Derisa policia e morën, ai ishte arsyetuar se nuk kishte mundur ta ndihmonte veten nga që ndihej shumë i tërhequr nga lopa e cila po kulloste.

Fatmirësisht, lopa është në gjendje të mirë dhe është parë duke ngrënë ushqim.

Shikoni më poshtë: