Është e qetë në zhveshjen e saj

Është kjo vajza e mbretit të popit Michael Jakcson e cila më të mbushur 19 vjet ka filluar që të pozojë nudo për firmën e njohur Calvin Kelin.

Fotot që ka bërë ajo ka pasur besim që t’i lansojë edhe në Instagram.

Duket se tashmë modelja ka një trup të mirë.

Ndryshe Paris Jackson për dallim nga babai i saj merret me modelim dhe që në fushatën e parë është përfolur nga mediat.