Ai është një nga meshkujt më të preferuar nga femrat shqiptare, por jo vetëm.

Gjithmonë është shfaqur shumë mashkullor për të besuar, se ajo që po na shohin sytë është e vërtetë.

Noizy ka publikuar një video nga një qendër estetike, ku është buke bërë ‘pedykyr’ një ritual mjaft i zakonshëm për femrat. Hera e parë, ku Noizy tregoi se sa shumë kujdeset për veten, ishte kur postoi një trajtim me maskë floriri.

Ajo që mbetët për t’u vlerësuar është fakti se ai gjen kohë për tu trajtuar dhe kujdesur për veten.