Bashkimi Demokratik për Integrim ka demantuar takimin mes Ahmetit dhe Thaçit. “Kabineti i Kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, demanton shkrimet e sotme në portalet shqiptare për takim midis z. Ahmeti dhe kryetarit të Partisë Demokratike Shqiptare, z. Menduh Thaci” thuhet nga BDI

Sipas tyre politikat e Bashkimit Demokratik për Integrim janë transparente dhe publike.