Aurela Gaçe është surprizuar mbrëmë nga bashkëshorit i saj teksa ai është ngjitur në skenë dhe ka kënduar sëbashku me këngëtaren.

Pasi përfundoi kënga Aurela është shprehur që akoma nuk e besonte atë që sapo kishte ndodhur.

Ata kënduan një këngë që ajo ja ka dedikuar pikërisht Skerdit, ‘shpirti i shpirtit tim’