Kreu i opozitës Lulzim Basha, ka kërkuar që çdo kush që nxjerr sekretetet e prokurorisë apo ekspozon dëshmitarët kyç në çështjen ‘Tahiri’, duhen dënuar njëlloj si kriminelët.

Basha ka paralajmëruar deputetët socialistë që të mos guxojnë të bëjnë publike informacionet sekrete të prokurorisë, për të cilat kanë firmosur.

Ja çfarë shkruan Basha:

Fundërrinat që nxjerrin informacionin e klasifikuar “Sekret” për të trembur dhe ekspozuar dëshmitarët kundër Tahirit, janë shërbetorë  të Mafias. Ata duhen të ndiqen penalisht dhe ?të dënohen, deputetë a çfarë do qofshin! Nuk mund të ketë imunitet për kriminelë dhe bashkëpunëtorë të krimit!