Kur Hua Yun Qing dhe vajza e tij Hua Hua bënë foton e parë së bashku në vitin 1980, nuk e dinin që kjo do kthehej në një traditë familjare dhe aq më tepër që do bënte famë në internet.

Pas disa fotove në të njëjtin vend për disa vite, babai vendosi të tregonte se sa e shkurtër dhe e mrekullueshme është jeta.

Ai vendosi ta bëjë këtë gjë për 35 vite me radhë dhe fotot që ju sjellim në galeri do ju prekin zemrat. Dhe vërtetë… sa e shkurtër është.