Nuk është sekret që meshkujt e duan seksit.

Mirëpo, seksi është më shumë se një dëshirë, është nevojë bazike e meshkujve,

Disa studime kanë zbuluar arsyet e vërteta se përse burrit tuaj i pëlqen të bëj seks çdo ditë.

E din se jeni seksi

Po pra! Burri juaj mendon dhe beson që jeni gruaja më e bukur në botë dhe ndjehet shumë me fat që të ka ty. Këtë e ka menduar që nga fillimi i lidhjes e deri më tani.

I pëlqen ndjenja që dikush tjetër e dashuron

Njëjtë sikur juve, edhe burrit tuaj i pëlqen ndjenja që dikush po e dashuron. Mund t’i tregoni atij në mënyra të ndryshme se sa e dashuroni, sa seksi është ai apo thjeshtë ta puthni e përqafoni!

Është më shumë se një akt

Duhet të mbani mend se si gruaja e tij, seksi nuk është vetëm seks më. Është akt i intimitetit që vetëm ju të dy e ndani. Si burrë e grua, seksi është mënyrë për t’u lidhur me njëri-tjetrin në një nivel emocional dhe fizik.

Të dashuron

Arsyeja më e qartë dhe më e rëndësime se përse burrit tuaj i pëlqen seksi është se të dashuron. Për këtë, nuk ka ndonjë shpjegim!

Prandaj, herën tjetër kur burri juaj dëshiron seks, thjesht rikujtoni këto arsye dhe shijojeni kohën seksuale me mashkullin tuaj!