Faktorët kryesorë që zvogëlojnë shanset për të patur një fëmijë janë, lindja dhe ushqyerja me gji, duke përdorur pilulat e kontrollit të lindjes, pirjen e duhanit.

Megjithatë, shumë shpesh edhe mungesa e këtyre arsyeve nuk garanton që ju do të mbeteni shtatzënë shkruan Bright side, transmeton Indeksonline.

Janë disa shkaqe tjera jo të njohura të cilat i gjeni me poshtë:

6. Ju konsumoni shumë yndyrna

5. Ju jeni bëni tepër ushtrime.

4. Indeksi i masës trupore është i ulët.

3. Partneri juaj është i stresuar

2. Ju përdorni lubrifikantin e gabuar.

1. Ju nuk mund të llogarisni në ciklin mestural përmes kalendarit