Ariel Winter po bëhet shpejtë një ndër akotret më interesante falë rolit të saj kryesor në “Familja Moderne” dhe filma të tjerë.

Pra, nuk është qudi që LaPalme Magazine e ka zgjedhur vajzën për të mbuluar kopertinën e tyre me një xhirim mahnitës.

Bukuroshja me flokët e saj të zi, dukej shumë joshëse me një fustan të kuq.