Stili i flokëve të saja është bërë ikonë në muzikën botërore.

Ajo tash është duke u siguruar edhe një herë që të vihet në qendër të vëmendjes, derisa shfaq veten me ngjyrë të re të flokëve në rrjetin Instagram.

Këngëtarja 24-vjeçare ka shpërndarë një foto, ku shikon direkt në kamerë.

Ariane Grande ka eksperimentuar shumë herë me ngjyra të ndryshme të flokut, përfshirë atë karamele të mbylltë dhe të kuqe.

Ajo së fundi ka folur edhe rreth sulmit gjatë koncertit të saj në Mançester, që mori shumë viktima. Grande ka thënë se anulimi i turneut të saj botëror nuk ishte në opsion, pasi që mesazhi i koncertit të saj ishte po ashtu i rëndësishëm.