Kandidati për kryetar të Komunës së Gostivarit nga Aleanca për Shqiptarët, Arben Taravari do të mbajë konferencë për media, në të cilën do të shpaloset koalicioni i ri për zgjedhjet lokale në Gostivar, në mes Aleancës për Shqiptarët, Partisë për Unitet Kombëtar të Turqve në Maqedoni (TMBH) të udhëhequr nga Erdogan Saraç dhe fraksionit të Partisë Demokratike të Turqve të udhëhequr nga ish ministri Furkan Çako.

Detajet nga marrëveshja koalicionuese priten të shpalosen në konferencën për shtyp e cila do të mbahet në ora 18:00.