Këtë të dielë mysafirë në KOJSHIA SHOW ishin dy protagonistët e radhës, Ministri i Drejtësisë Abelard Tahiri dhe ish e dashura e deputetit të Nismës Haxhi Shala, Anxhelina Shala.

Ajo ndër të tjera rrëfeu edhe diçka shumë të çuditshme në emision dhe u “zhvesh” para moderatorit.