MBVCXAnna Faris dhe i dashuri i saj i ri, Michael Barrett, nuk e fshehën afërsinë e tyre përderisa shijuan disa gota birrë dhe muzikë në një karneval lokal.

Fotografi të dyshes fillimisht janë parë sa ishin në Malibu në fillim të shtatorit, e duket që këta po kënaqen në shoqërinë e njëri-tjetrit.

Është bërë e ditur që këta të dy janë njoftuar gjatë xhirimeve të filmit “Overboard”, i cili do të publikohet më 2018.

Anna ka rolin kryesor përderisa Barrett është kinematograf.