Në një anketë të realizuar nga barometri Politik Brima të publikuar sot thuhet se pjesa më e madhe e qytetarëve do të votonin për LSDM-në dhe BDI-në në zgjedhjet lokale.

25.2% të qytetarëve janë të disponuar të votojnë për kandidatët e LSDM-së, ndërkaq për VMRO-DPMNE-në 20.6%.

Për kandidatët e BDI-së do të votonin 6.1% duke I lënë pas partitë tjera shqiptare.