Dentisti i paemëruar nga India, ka treguar rastin e një pacientes e cila duket se kurrë nuk i ka kushtuar rëndësi higjienës.

Anash dhëmbëve të zverdhur dhe të dëmtuar, shfaqen edhe dhjetëra krimba që lëvizin, transmeton Telegrafi.

Nuk bëhet e ditur, për sa kohë është intervenuar për t’ia kthyer gjendjen në normalitet, pasi është një rast i rëndë që nuk është parë më herët.

Raportohet se ajo nuk ka ndonjë sëmundje, ndërsa situata është krijuar vetëm pasi ka munguar kujdesi i duhur. /Telegrafi/