Ajo është një nga moderatoret më të njohura shqiptarëve. Për vite me radhë në drejtimin e spektakleve më të përfolur, Alketa ka mundur të rrëmbejë zemrat e shumë njerëzve.

Pjesë e botës së muzikës, spektakleve, organizimi i dasmave, dekorimet dhe tashmë është një fashioniste. Ajo ka publikuar në rrjetet sociale foto nga një set fotografik në Itali, ku është parë më në formë se kurrë.

Ndërkohë ajo është ndaluar nga fansa të saj në qytetin e italian, të cilët janë shprehur të mrekulluar nga ajo që u kanë zënë sytë.

“Mos me thuaj qe i kemi nga anet tona ata dy yjet aty”, – shkruan Alketa. “Po beme dhe foto bashke. Ishe akoma me e bukur live”, – shkruajnë fansat e saj. Moderatorja shqiptare nuk zhgënjen asnjëherë.