Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti në tubimin partiak në sheshin Skënderbej ka thënë se Visar Ganiu duhet të vazhdojë mision dhe të krijojë vlera.

Ahmeti duke tfolur për akuzat e opozitës se letra mban gjithçka është shprehur se po ara kanë thënë se Skënderbeu nuk do të vendoset në Shkup, ishin po ata që thonin se kurrë nuk do të jetë kryeparlantari kurrë shqiptarë thononin edhe shumë e shumë qka.

“Visari ka mbështetjen të parezervë nga vllëezerve të tij, ka ppërkrahjen e BDI-së ka përkrajen e ekzekutivit, sepse  Çairi ka nevojë për urbanizim edhe mëtë mirë. Me 15 Tetor i pari i Shkupit të vjetër do jetë Visar Ganiu, me fitoren e Visarit fiton i gjithë Shkupi i vjetër, fitojnë edhe ata që nuk do të votojnë për Visarin” ka thënë Aliu.