Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti, sot përfundon fushatën zgjedhore për rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale me aktivitete gjatë gjithë ditës në komunën e Cairit në përkrahje të Visar Ganiut.

Në ora 13:30, Kryetari Ahmeti do të mban një bashkëbisedim me gazetarët në Shkup

në ora 14:30 do të viziton familje në lagjen Dizhon

në ora 15:00 do të takon kryefamiljar në restoran Festina

në ora 17:30 do të takon rininë në Cifte Amam në Carshi

në ora 18:15 takim me strukturën në sheshin Skënderbeu

në ora 19:00 Akademi në Universitetin Nënë Tereza.

Lideri Ahmeti ka vizituar të gjitha komunat ku BDI garon me kandidatët e vet në mënyrë që të bashkëbisedon me qytetarët e komunave përkatëse për ti sigurar ata se ai personalisht, bashkë me gjithë BDInë dhe pushtetin ekzekutiv dhe legjislativ qëndrojnë prapa programeve të kandidatëve të BDI.

Ahmeti fton qytetarët që ta rikonfirmojnë fitoren e madhe të 15 tetorit edhe në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale, ditën ediel më 29 tetor.