Një grua nga Kamza ka telefonuar sot në “Aldo Morning Shoë”, ku përmes telefonit është ‘ankuar’ se është xheloze për bashkëshortin pasi ndjek me vëmendje emisionin dhe dëgjon njohjet që bëhen.

“Na more m’qafë burrat”, tha Ela, teksa me të qeshura i kërkoi drejtuesit të emisionit ta mbyllë.

“Jam Ela nga Kamza. Ore Aldo na more më qafë, burrat rrinë përpara TV kur të fillosh ti. Burri im rri pret të fillosh ti, se di çfarë ka, na more burrat më qafë, mbylle atë emision. Jam bërë xheloze Aldo”, tha ajo.

Per me shume ndiqni biseden: