Është tejet aktive në rrjetet sociale dhe duke marrë parasysh fillimin e karrierës së saj, pamjen e saj të atëhershme, është e lehtë të vëresh se ka bërë ndryshime të mëdha.

Por për Albërien duket sikur vitet kanë ndaluar. Dita ditës ajo vetëm se po rinohet, duke i kushtuar kujdes të madh pamjes, qoftë me ndërhyrje, por edhe me aktivitet fizik. Për familjen e saj flitet shpesh në media, por asnjëherë për nënën…

Nga ndërhyrje shumta të Albëries, është e vështirë të thuhet se këngëtarja ngjason me mamanë e saj, por edhe nëna e saj duket një grua zonjë.