Ata janë shumë të pëlqyer nga moshat e reja!

Vëlla e motër, Alban dhe Beatrix Ramosaj janë ndër këngëtarët më aktivë në tregun muzikor shqiptar.

Me prejardhje janë nga Podujeva e Kosovës, por prej vitesh jetojnë me të ëmën e tyre Antigonën në Tiranë, kjo pasi babai i tyre ndërroi jetë shumë i ri.

Dyshja fëmijërinë e kaluan në Holandë, por më pas janë kthyer edhe në Shqipëri, nga ku kanë nisur dhe zhvilluar karrierën e tyre muzikore.

E së fundmi, ata kanë bërë të ditur përmes rrjeteve sociale se tashmë janë zyrtarisht shqiptarë, duke u pajisur kështu edhe me pasaportën e Republikës së Shqipërisë.

E së fundmi, ata kanë bërë të ditur përmes rrjeteve sociale se tashmë janë zyrtarisht shqiptarë, duke u pajisur kështu edhe me pasaportën e Republikës së Shqipërisë.