Aktori dhe model i famshëm turk Kivanç Tatlitug ka ngritur akuza ndaj ekonomistit të tij të vjetër pasi mendohet si e ka mashtruar duke i vjedhur 1 milionë dollarë.

Ylli i kinematografisë turke ka pasur probleme për mospagim të taksave dhe për këtë ka fajësuar ekonomistin. K?vanç e ka akuzuar duke thënë se paratë që duhet të paguante taksat, ekonomisti i tij i ka mbajtur për vete.

Më 29 shtator aktori është njoftuar se i ka 1 milionë dollarë borxh shtetit pasi nuk ka paguar taksat. Por ai është shprehur ia ka dhënë paratë rregullisht kontabilistit dhe nuk ka qenë në dijeni se nuk i kishte paguar.

Tatlitug, i cili është bërë i famshëm në vitin 2002 ku fitoi titullin ‘Modeli më i mirë në botë’, aktulisht është një nga aktorët më të kërkuar dhe të paguar