Ali Ahmeti ka uruar fitoren e madhe të Fatmir Deharit në Kërçovë. Ai tha se Kërçova do të udhëhiqet edhe katër vjet nga BD dhe Dehari.

SIç mëson TetovaSot, Dehari është 7 mijë vota në epërsi nga kandidati i VMRO-së