Kun Aguero duke se së shpejti do të ndërrojë ekip. Guardiola që në kohën që ka marrë drejtimin e Manchester Cityt e ka vënë në krye të listës së largimeve por akoma nuk është finalizuar.

Sipas mediave të huaja Milani është I interesuar për shërbimet e sulmuesit dhe pritet që të ndodhë verën e ardhshme.