Një djalë i ri i cili kishte filluar praktikën e detyrueshme në një shkollë 9-vjeçare është përballur me një situatë që e ka detyruar të ndërpresë praktikën.

Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show”, një vajzë i ka kërkuar lidhje, por ai e ka refuzuar për shkak të moshës.

Ndërkohë pas refuzimit, vajza i ka thënë prindërve se djali e ngacmon dhe familja e saj e ka kërcënuar.

“Një djalë i cili ka filluar praktikën e detyrueshme në një shkollë 9-vjeçare, ka hasur një problem. Një nga vajzat e klasës së 9-të i është vënë nga pas djalit dhe i ka kërkuar lidhje, por ai e ka refuzuar për shkak të moshës. Pas refuzimit, vajza i ka thënë prindërve se djali e ngacmon. Ai ka shkëputur edhe praktikën në shkollën 9-vjeçare pasi ka marrë kërcënime nga familja e vajzës”, tha gazetari.