Vitet e kanë harruar aktoren Alizabeth Hurley. Ajo ka 52 vjeç por është si një sirenë e gdhendur në statujë me forma të përkryera dhe shumë seksi

Elizabeth Hurley është njëra prej bukurosheve më të kërkuara në botë derisa është duke kaluar pushimet në një vend të bukur.

E trupi i saj është jashtëzakonisht seksi pavarësisht se ajo ka fiks 52 vjet.

Këtë ajo nuk ka hezituar që ta tregojë edhe në disa foto dhe video që ka postuar bë bikine në faqen e saj në Instagram.

Për më shumë shikojeni edhe vet dhe do ta besoni.

Pse, jo mund ta krahasoni edhe me këngëtaren kosovare Fjolla Morina e cila është në vitet e 30’ta po nuk ja shkon me bukuri trupore aktores Hurley.