Ajo është e njohur për figurën e saj sensacionale.

Dhe, 46 vjeçarja Amanda Holden me shumë krenari tregoi linjat tejet seksi trupore të martën, gjatë qëndrimit në Portugali,

Gjyqtarja e Britain’s Got Talent mahniti me pamjen, e veshur në bikini ngjyrë kafeje