Ajo është një nga engjëjt që ka periudhë më të gjatë që është pjesë e Victoria’s Secret, derisa për herë të parë ka modeluar për të në vitin 2004.

Dhe Alessandra Ambrosio shfaqi në rrugë figurën e saj që e ka bërë të famshme, derisa po largohej nga palestra të mërkurën në LA,

36 vjeçarja tregoi format e pabesueshme trupore, këmbët e gjata seksi dhe barkun e sheshtë në veshje sportive.

Ajo dukej në too formë dhe me një fizik për zili.