300 udhëtarë i ka kapur paniku teksa një avion që po udhëtonte nga Abu Dhabi për të Sydney të Australisë ka filluar që të nxjerr tym nga pjesa e bagazheve dhe është detyruar të bëjë ulje emergjente në Adelaide.

Mësohet se askush nuk ka pësuar lëndime.