Së fundmi ajo ka treguar se më në fund e ka pranuar figurën e saj pas dietave të shumta për vite.

Dhe Vicky Pattison dukej me më shumë vetëbesim se kurrë, derisa u paraqit në hotelin BH në Mallorca të Spanjës,

29 vjeçarja dukej e mahnitshme e veshur në bikini të verdhë, duke treguar linjat perfekte trupore.

Ish ylli i Geordie Shore rrezatonte me bukurinë e saj.