Emri i tij është Alessandro Cupini, ai është 10 vjeç dhe luan për Romën.

Talenti i tij është i jashtëzakonshëm dhe pritet të bëhet një prej lojtarëve më të mëdhenj në botë. Shikoni aftësitë e tij të driblimit njësoj si të Messit.