Futbolli është sporti më popullor dhe çdo ditë në skenë dalin talente të rinj

Për shumë talentë ishte menduar se do të jenë e ardhmja edhe do të dominon futbollin në vitet e ardhshme.

Por, ka disa prej tyre, të cilët asnjëherë nuk e kanë arritur potencialin e tyre, duke mos arritur ndonjë sukses me skuadrat e tyre ose kombëtare.

Marca ka përzgjedhur 10 talentët që asnjëherë nuk u bënë lojtarë të mëdhenj, në mesin e të cilëve janë edhe Jack Wilshare, Anderson, Macheda apo Adu.