Nëse jeni të ngazëllyer që Halloween po afron, ju sjellim disa nga filmat më të frikshëm të të gjitha kohërave e për t’i parë gjatë këtij muaji dhe në natën e 31 tetorit.

Viti 2017 solli filma të shumtë horror, kështu që hidhni një sy listës së më poshtme:

IT (2017)

Get Out