E dashura e Ronaldos, Georgina Rodriguez është shfaqur në publik në rroba me ngjyrë të hirtë.

Futbollisti më i mirë i botës nuk ka larguar sytë nga e dashura e saj dhe në ndarjen e shpërblimeve të FIFA-së së bashku me ta ishte dhe djali i tij më i madh, Cristiano Jr.

Edhe pse pritet të lindë edhe një muaj, Georgina Rodriguez nuk ka lënë të vetëm Ronaldon në këtë ceremoni solemne të ndarjes së shpërblimeve.

Ajo ishte veshur me fustan të gjatë me ngjyrë të hirtë, në të cilin dukej sensacionale.

Ronaldo adhuron fëmijët dhe dëshiron të ketë shtatë fëmijë, pasi ky është numri i tij magjik,