Sonte zyrëtarisht është vendosur nga kuvendi i degës së Zhelinës së ASH-së që Reshat Aliu të jetë kandidat për kryetar komune të Zhelinës, njofton TetovaSot.

Të nderuar qytetarë, simpantizant dhe aktivistë të Aleanca për Shqiptaret dega Zhelinë, ju njoftoj që kuvendi i degës së ASH Zhelinë në mbledhjen e mbajtur sonte ora 18:00 në menyrë unanime zgjodhi për kandidatin për kryetar komune dr.Reshat Aliu, dhe listën për këshilltar komunal” thuhet në komunikatën e ASH-së.

Ndryshe nga BDI do të kandidojë Fatmir Izairi, nga BESA dhe PDSH ende nuk ka kandiat zyrtarë